Dragoș Bărbulescu părăsește grupul E.ON România după 14 ani

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Dragoș Bărbulescu părăsește grupul E.ON România după 14 ani
  • Conducerea interimară a companiei de distribuție va fi asigurată de Ferenc Csulak

După o activitate de succes derulată în cadrul grupului E.ON România pe parcursul a 14 ani, Dragoș Bărbulescu a decis sa dea curs unor noi oportunități profesionale, anunță compania.

Dragoș Bărbulescu ocupă funcția de director general al Delgaz Grid SA, compania care administrează rețelele de distribuție a energiei electrice și gazului natural din cadrul grupului E.ON România, precum și cea de Director General Adjunct și membru al Consiliului Director E.ON România. Anterior funcției de director general al Delgaz Grid SA, Dragoș Bărbulescu a deținut timp de 9 ani poziţia de Director General Adjunct și CFO în cadrul grupului E. ON România, fiind totodată membru al Consiliilor de Administraţie ale mai multor companii din grup.

Dragoș Bărbulescu are o experiență bogată și o expertiză profesională valoroasă, contribuind la dezvoltarea activităților din aria de distribuție, furnizare, soluții pentru clienți, financiar și servicii suport. Pe parcursul activității sale profesionale în cadrul E.ON România, a fost implicat activ în proiectele de reorganizare ale grupului, în dezvoltarea și implementarea unor decizii strategice de afaceri.

„Îi mulțumesc lui Dragoș pentru munca și dedicarea sa față de compania E.ON, el reușind să dezvolte relații solide și valoroase cu toți colegii și partenerii de afaceri ai companiei noastre. Dragoș a dat întotdeauna dovadă de o mare deschidere către noi oportunități de afaceri și modele de lucru inovatoare și a fost un excelent promotor al culturii E.ON pe piața din România.”, a spus Volker Raffel, CEO E.ON România.

Conducerea interimară a companiei Delgaz Grid SA va fi asigurată începand cu data de 1 decembrie de Ferenc Csulak, până la numirea unui nou director general și membru al Consiliului Director al E.ON România. Ferenc Csulak a condus compania Delgaz Grid SA în perioada octombrie 2017 – iulie 2021, după ce anterior a lucrat în cadrul Grupului E.ON Ungaria.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “Dragoș Bărbulescu părăsește grupul E.ON România după 14 ani”

  1. oameni buni, sunteti nebuni …. ? adica dupa 14 ani pleaca de bun ? nu s-a mai inteles la bani …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.