Dumbrăveanu, ANRE, la Conferința InvesTenergy: Preţul energiei electrice pentru consumatorii casnici, în regim de serviciu universal, nu va fi modificat de la 1 ianuarie 2019

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Esential, Info Consumatori
Prima Pagina Energie Electrica si termica Dumbrăveanu, ANRE, la Conferința InvesTenergy: Preţul energiei electrice pentru consumatorii casnici, în regim de serviciu universal, nu va fi modificat de la 1 ianuarie 2019

Preţul energiei electrice pentru consumatorii casnici, în regim de serviciu universal, nu va fi modificat de la 1 ianuarie 2019 şi va rămâne la acest nivel până la 30 iunie anul viitor, a declarat Claudiu Dumbrăveanu, director Direcţia Generală Piaţă de Energie şi Preţuri din cadrul Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Speaker la Conferința anuală InvesTenergy cu tema “Pregătiți pentru NEXTenergy? PREȚuiește și INVESTește pentru viitor!”, sub patronajul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

“Conform metodologiei actuale, preţul care este în vigoare în acest moment a fost avizat pentru o perioadă de un an, începând cu data de 1 iulie 2018 şi este în vigoare până la 30 iunie 2019”, a spus Dumbrăveanu.

Ultima modificare a preţului reglementat al energiei a avut loc la 1 iulie 2018, când a scăzut cu 3,53%. La gaze a avut loc o scumpire de 5,8%, în luna august a.c. Vicepreşedintele ANRE, Zoltan Nagy-Bege, a anunțat, zilele trecute, că preţul gazelor nu se va modifica la 1 ianuarie.

Claudiu Dumbrăveanu  a fost Speaker la Conferința anuală InvesTenergy cu tema “Pregătiți pentru NEXTenergy? PREȚuiește și INVESTește pentru viitor!”, organizată sub patronajul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE, în data de 20 noiembrie 2018.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *