După 4 ani, baroneasa Arielle Malard de Rothschild pleacă din Consiliul de Administrație al Electrica

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Esential, Semnal
Prima Pagina Energie Electrica si termica După 4 ani, baroneasa Arielle Malard de Rothschild pleacă din Consiliul de Administrație al Electrica

Arielle Malard de Rothschild a decis să renunțe la funcția de membru al Consiliului de Administrație al Electrica, pe care o deține din 2014. Președintele Consiliului de Administrație al Electrica, Elena Doina Dascălu, a luat act de decizia doamnei Arielle Malard de Rothschild de a renunța la funcția de membru al Consiliului de Administrație al Electrica SA, survenită ca urmare a unor responsabilități suplimentare legate de activitatea sa principală, se precizează într-un comunicat al companiei.

Arielle Malard de Rothschild va continua să-și îndeplinească responsabilitățile în calitate de membru al Consiliului de Administrație al Electrica SA până la data de 11 noiembrie 2018.

Fondator al diviziei de Piețe Emergente al Băncii de Investiții Rothschild & Cie, Arielle Malard de Rothschild a ocupat funcția de director al Rothschild & Cie în perioada 1999 – 2006. A lucrat pentru Banca Mondială şi Lazard Frères & Cie, ca parte a echipei Sovereign Advisory, în perioada 1989 – 1998, precum şi în domeniul consultanței financiare, lucrând în peste 40 de proiecte M&A în Europa de Est și Africa de Nord. În prezent este Managing Director al Rothschild & Co (din 2006), membru în Consiliul de Supraveghere și membru al Comitetului de Risc al Rothschild & Co, membru în Consiliul de Administrație al Groupe Lucien Barrière, precum și  membru în Consiliul de Administrație și al Comitetului de Nominalizare și Remunerare al Imerys (2011-2017).

Elena Doina Dascălu, președinte al Consiliului de Administrație al Electrica, a declarat: “În numele Companiei, vreau să mulțumesc doamnei Arielle Malard de Rothschild pentru activitatea desfășurată în beneficiul Electrica, începând din 2014, când a devenit membru al Consiliului de Administrație. A fost o mare onoare și o experiență minunată să fim colegi cu Arielle, o persoană specială și un profesionist cu o experiență impresionantă. În numele tuturor colegilor mei din Consiliul de Administrație, îi urez succes în toate activitățile viitoare”.

Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată din iulie 2014, pe bursele de valori din București și Londra. Electrica este singura companie românească listată din domeniul distribuției și furnizării energiei electrice din România.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *