E-Distribuție Muntenia întrerupe alimentarea cu energie pentru lucrări de modernizare a stației Afumați

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic E-Distribuție Muntenia întrerupe alimentarea cu energie pentru lucrări de modernizare a stației Afumați

E-Distribuție Muntenia derulează un proiect de modernizare a stației electrice de transformare Afumați, astfel că este nevoită să întrerupă parțial alimentarea cu energie electrică, în ziua de duminică, 7 aprilie 2019, între orele 10 și 18, în unele zone din mai multe localități limitrofe Bucureștiului.

In intervalul menționat, va fi întreruptă alimentarea în câteva perimetre din localitățile Afumați, Voluntari, Piteasca, Dobroești, Șindrilița, Găneasa, Cozieni precum și în zona Colentina din Municipiul București, potrivit unui comunicat al Enel.

Regretăm disconfortul provocat clienților pe durata lucrărilor, se precizeaza in comunicat.

Proiectul de modernizare vizează dublarea puterii garantate a stației de transformare de la 40 MVA (Mega Volt Ampere) la 80 MVA, ceea ce va permite majorarea consumului în aria alimentată de această stație precum și racordarea de noi clienți, atât casnici cât și industriali. De asemenea, vor fi modernizate echipamente de înaltă și medie tensiune, pentru a crește gradul de siguranță în alimentarea clienților și calitatea serviciului de distribuție.

Proiectul face parte dintr-un plan amplu de investiții derulat de companiile E-Distribuție în România pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților, prin modernizarea și retehnologizarea staţiilor electrice, a rețelei electrice de distribuție și implementarea standardelor de mediu ale Grupului Enel.

Programul detaliat de întreruperi planificate în alimentarea cu energie electrică în zonele de responsabilitate ale companiilor E-Distributie este disponibil pe pagina de internet a companiei https://www.e-distributie.com/ro-RO la secțiunea ”Întreruperi planificate”.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *