E.ON și Delgaz Grid își informează consumatorii pe platforma online Despre-energie.ro

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic E.ON și Delgaz Grid își informează consumatorii pe platforma online Despre-energie.ro

S-a lansat Platforma Despre-energie.ro, un proiect susținut de companiile E.ON și Delgaz Grid. Platforma se dorește a fi una dintre principalele surse de informare a consumatorilor de electricitate și gaze în ceea ce privește piața de energie și de explicare a celor mai importante repere de pe traseul interacțiunilor lor cu companiile din sector.

Consumatorii au nevoie să înțeleagă, de exemplu, ce înseamnă pentru ei liberalizarea pieței, cum pot evolua prețurile și de ce, cum pot să își schimbe furnizorul și ce trebuie să facă pentru asta, cum pot să își producă singuri energia și multe altele. De aceea, pe lângă materialele explicative pe aceste teme, într-o secțiune specială experții noștri vor răspunde întrebărilor adresate direct de către vizitatorii site-ului cărora le vor explica fenomenele pieței, pe înțelesul tuturor, comunică companiile.

Despre-energie.ro va aborda și subiecte de strictă actualitate, prin intermediul unei secțiuni de știri zilnice. Reputați specialiști ai pieței de energie din România vor contribui la acest demers de explicare a fenomenelor și tendințelor din acest sector dinamic, într-o secțiune dedicată opiniilor și comentariilor.

De asemenea, cei interesați vor găsi aici o selecție a legilor și reglementărilor importante, care va fi actualizată permanent, așa încât să fie la curent cu toate deciziile care îi vizează, dar mai ales să știe care le sunt drepturile de consumator, dar și obligațiile.

office@despre-energie.ro

https://despre-energie.ro


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *