Economie de energie. Enel aduce o soluție inteligentă pentru locuințe în România – Homix

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Economie de energie. Enel aduce o soluție inteligentă pentru locuințe în România – Homix

Enel introduce Homix pe piața din România, o soluție inteligentă pentru locuințe care ajută familiile să economisească energie și să își simplifice viața, respectând mediul înconjurător.

Homix este o soluție inteligentă unitară pentru locuințe care permite gestionarea cu ușurință, chiar și de la distanță, a încălzirii, securității, iluminatului și a tuturor celorlalte dispozitive ale ecosistemului inteligent dintr-o casă. Homix pornește de la caracteristicile unui termostat inteligent, Homix Home, centrul de comandă care conectează toate dispozitivele Homix pentru a face locuința mai confortabilă, mai eficientă și mai sigură. Acesta se transformă într-un ecosistem complet pentru casă, o adevărată tehnologie inteligentă pentru locuințe, capabilă să învețe obiceiuri pentru a ușura viața de zi cu zi a familiilor.

„Enel aduce un sistem inteligent complet pentru locuințe pe piața din România, care permite clienților să maximizeze confortul casei și să economisească energie și bani, ca parte a obiectivului nostru de a oferi produse și servicii care pot îmbunătăți viața utilizatorilor și care contribuie la protejarea mediul înconjurător prin soluții simple și accesibile tuturor”, a declarat Gabriel Garai, Manager Business-to-Consumer, Enel Energie Muntenia.

Utilizarea Homix este facilă în interiorul casei, folosind ecranul tactil instalat pe perete, dar și în afara casei, datorită aplicației dedicate.

Dispozitivele inteligente pentru locuințe Homix lansate pe piața românească includ termostatul inteligent Homix Home, termostatul cu radiator Homix Danfoss Ally, multi-senzorul Homix, becul inteligent Homix (multicolor) E27 și priza inteligentă Homix. Alte produse vor fi disponibile în curând, inclusiv senzorul de fereastră / ușă Homix, senzorul pentru aer condiționat Homix și camera video inteligentă Homix.

Produsele Homix sunt disponibile pentru comandă online sau în magazinele Enel din întreaga țară. Prețul termostatului inteligent Homix Home se ridică la 720 de lei, fiind disponibil și cu plata în rate. România este a treia țară care în care se lansează Homix, după ce soluția inteligentă a fost introdusă în Italia și Spania la sfârșitul anului 2019.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.