Electrica Furnizare este Furnizorul de Ultimă Instanță nominalizat de ANRE pentru luna martie

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Electrica Furnizare este Furnizorul de Ultimă Instanță nominalizat de ANRE pentru luna martie

Electrica Furnizare S.A. este Furnizorul de Ultimă Instanță nominalizat pentru luna martie 2021. Societatea va prelua toţi clienţii care, în luna martie 2021, ajung în situația de a nu avea asigurată furnizarea energiei electrice din nicio altă sursă.

ANRE a publicat lista furnizorilor de ultimă instanță, în ordinea descrescătoare a prețurilor de ultimă instanță valabile pentru luna martie 2021, după cum urmează:

  • Electrica Furnizare: 329,55 lei/MWh
  • E.ON Energie Romania: 340,15 lei/MWh
  • Tinmar Energy: 399 lei/MWh
  • CEZ Vânzare: 420 lei/MWh
  • Enel Energie: 608,52 lei/MWh
  • Enel Energie Muntenia: 608,52 lei/MWh.

Clienții care doresc încheierea unui contract cu un furnizor de ultimă instanță și al căror contract de furnizare a energiei electrice actual încetează, se pot adresa oricărui furnizor din lista publicată de Autoritate. În cazul în care clienții sunt beneficiari de serviciu universal, iar solicitarea acestora este anterioară datei de intrare în vigoare a contractului de furnizare a energiei electrice cu furnizorul de ultimă instanţă, contractul va fi încheiat la prețul din oferta de serviciu universal, precizează ANRE. În caz contrar, clientul este preluat de către furnizorul de ultimă instanţă la preţul de ultimă instanţă, conform reglementărilor în vigoare.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *