Electrica Furnizare explică ce e cu factura clientului din Alba Iulia de 27.808 lei: O anomalie pe lanțul de facturare și în sistemul informatics. Va fi stornată

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Electrica Furnizare explică ce e cu factura clientului din Alba Iulia de 27.808 lei: O anomalie pe lanțul de facturare și în sistemul informatics. Va fi stornată

O familie din Alba Iulia  a primit o factură uriașă la energie electrică, în valoare de 27.808 de lei,  pentru un consum de 39.313 kwh în perioada 12 iulie 2021 – 10 august 2021, a relatat prea locală, prezentând factura.

Furnizorul – Electrica Furnizare vine cu explicații cu privire la cazul clientului din Alba Iulia, care a primit o factură în valoare de 27.808,13 lei. O anomalie pe lanțul de facturare și în sistemul informatic, se precizează în informarea furnizorului.

Factura menționată în cadrul articolelor de presă este o factură cu caracter de regularizare, emisă în baza citirii efectuate de către operatorul de distribuție zonal. Din cauza unei anomalii pe lanțul de facturare și în sistemul informatic, factura în cauză a fost transmisă automat, în mod eronat, către client, se explică în informare.

Compania Electrica Furnizare anunță că a luat decizia de a storna factura până la clarificarea modului de funcționare a întregului lanț de facturare, inclusiv a contorului de la locul de consum în cauză.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *