Electrica invită profesioniști ambițioși în echipa executivă. Se caută Directori de Operatiuni,  Resurse Umane și  IT&C

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Info Consumatori
Prima Pagina Energie Electrica si termica Electrica invită profesioniști ambițioși în echipa executivă. Se caută Directori de Operatiuni,  Resurse Umane și  IT&C

“Fii parte a unui ambitios program de transformare organizațională, aplică pentru un rol! Electrica este o companie simbol în sectorul energetic din România, listată la London Stock Exchange și Bursa de Valori București. Viziunea noastră este consolidarea poziției de lider în distribuția și furnizarea energiei electrice în România și expansiunea regională. Datorită amplului program de transformare organizațională asumat, avem oportunități de carieră pentru profesioniști ambitioși. Vrem să ne completăm echipa cu oameni creativi, competenți, dedicați și cu standarde etice ireproșabile. Alatură-te nouă, pregătește-te pentru un drum provocator și accelerează-ți cariera într-o industrie competitivă!”, este invitația adresată de Electrica celor interesați să facă parte din echipa executivă a companiei.

electricaElectrica caută Director de Operatiuni (COO), Director de Resurse Umane (HRD) si Director IT&C (IT&C). Aplicațiile se trimit la Bucharest@pedersenandpartners.com în limba engleză, până la data de 18 noiembrie 2016.  Procesul de selecție va fi derulat în deplină confidențialitate de Pedersen & Partners și va include interviuri și evaluări de competențe, potrivit anunțului publicat pe site-ul companiei.

Directorul de Operațiuni va raporta Directorului General și Consiliului de Administrație. Parte a echipei executive, Directorul de Operațiuni conduce dezvoltarea și implementarea strategiei de distribuție, asigurând un management operațional eficient al filialelior de distribuție și servicii ale Grupului. Va coordona în mod direct serviciile: Coordonare Distribuții și Servicii, Investiții, Energetic și Strategie Rețele, Tehnic și Gestiune Energie și funcțional o echipă de peste 50 de angajați.

Membru al echipei executive, Directorul de Resurse Umane va trebui să dezvolte structura de resurse umane astfel încât aceasta să sprijine procesul de transformare și dezvoltare a organizației, acționând ca partener strategic și consilier pentru membrii echipei executive, pentru Consiliul de Administrație si pentru întreaga organizație. Directorul de Resurse Umane coordoneaza  o echipă de peste 45 de angajați la nivelul Grupului. Una din misiunile lui importante va fi să optimizeze structura organizatorică și echipele aferente.

Directorul IT&C va raporta Directorului General, va defini și va dirija strategia IT&C și va conduce funcțiunea IT&C a Electrica. Va coordona în mod direct Departamentele Strategie, Risc și Securitate, Managementul Sistemelor Informatice și Sisteme Industriale de Control și Infrastructură și, functional, o echipă de peste 30 de oameni la nivelul Grupului.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.