Electrica Serv și Electrica Furnizare recrutează pentru poziții de conducere. Candidaturile, așteptate până pe 7, respectiv 14 martie

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Esential, Info, Info Consumatori, Semnal
Prima Pagina Energie Electrica si termica Electrica Serv și Electrica Furnizare recrutează pentru poziții de conducere. Candidaturile, așteptate până pe 7, respectiv 14 martie

Electrica Furnizare și Filiala de Întreținere și Servicii Energetice – FISE Electrica Serv SA., companii din grupul Electrica, desfășoară o importantă campanie de recrutare pentru poziții de conducere. Potrivit anunțului publicat pe site-ul companiei, Electrica Furnizare caută Director Divizia Financiară, Director Divizia Managementului Portofoliului, Director Divizia Marketing și Director Divizia Vânzări. FISE Electrica Serv recrutează: Director General, Director General Adjunct, Director Tehnic, Director Economic și Director Divizie Management Proprietăți și Dezvoltare Produse.

FISE Electrica Serv derulează cu sprijinul Pluri Consultants România procesele de recrutare și selecție a candidaților pentru ocuparea posturilor menționate, iar Electrica Furnizare a selectat compania AMROP Romania pentru a-i oferi asistență de specialitate.

Candidații interesați  să preia conducerea FISE Electrica Serv și să dețină funcția de Director General trebuie să aibă o experiență profesională totală de cel puțin 10 ani, cu minim 5 ani de experiență relevantă anterioară în funcții de conducere și/sau administrare în cadrul unei companii de talie similară cu FISE Electrica Serv. Constituie avantaj experiența anterioară în societati cu domeniul de activitate similar și în relația cu autoritățile publice, autoritățile de reglementare și supraveghere relevante, precum și competențele de management. Directorul general trebuie să fie foarte bun cunoscător al pieței de servicii energetice și al legislației naționale și europene specific.

Pe măsura dezvoltării portofoliului de afaceri și în alte zone, structura organizatorică a FISE Electrica Serv se va completa în mod corespunzător, în vederea asigurării unei flexibilități operaționale în relațiile cu noii clienți, se precizează în anunțul companiei.

Candidații pot să aplice pentru posturile din FISE Electrica Serv până la data de 07 martie 2019 și pentru cele din Electrica Furnizare până pe 14 martie. Mai multe informații se găsesc pe site-ul Electrica.

Electrica Furnizare, companie lider pe piața de energie electrică din România și furnizorul cu cel mai mare portofoliu de clienți, mai caută pentru completarea echipei: Specialist marketing,Manager de Risc, Responsabil Risc de Credit și alte riscuri, Responsabil Risc de Piață.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *