EnergiaTa și Engie lansează Ghidul prosumatorilor săptămâna viitoare. Urmează Harta Prosumatorilor

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic EnergiaTa și Engie lansează Ghidul prosumatorilor săptămâna viitoare. Urmează Harta Prosumatorilor

energiaTa împreună cu ENGIE lansează vineri, pe 24 mai, Ghidul Prosumatorilor.

„Acest Ghid  conține drumul pe care trebuie să-l parcurgă un Prosumator. Un drum care pare complicat, dar pe care am încercat să îl facem atractiv”, a afirmat Claudiu Butacu, copreședinte energiaTa, la Ziua Energiei Brașov.

Ghidul este gratuit și conține 30 de pagini ce cuprind soluții tehnice, informații despre autorizații și despre întreg procesul.

energia Ta lucrează și la o Hartă a Prosumatorului, care să fie o bază de susținere pentru conectarea persoanelor fizice cu firme, să asigure o monitorizare, dar și servicii de mentenanța necesare viitorilor Prosumatori.

Din motive logistice, înregistrarea este necesară, transmit organizatorii. Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile, pe baza biletului primit.

Înscrieți-vă în event: #prosumatori #energiaTa

Scopul energiaTa este educațional și de conștientizare. De 2 ani, echipa energiaTa lucrează împreună cu alte organizații și cu autoritățile publice pentru a face procesul cât mai simplu și cât mai avantajos pentru prosumatorii din România atât din punct de vedere al duratei și biroacției procesului de autorizare, cât și al compensării pentru energia injectată în rețea.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.