Energie pe înțelesul tuturor. FEL România a lansat portalul internațional ENER.FYI

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Energie pe înțelesul tuturor. FEL România a lansat portalul internațional ENER.FYI

Claudiu Butacu, Vice Președinte Future Energy Leaders România, a lansat Portalul internațional despre energie ENER.FYI – informații, sugestii, statistici și recomandări pentru un consum responsabil la World Energy Council 2017, în cadrul Taskforce-ului de Eficiență Energetică.

ENER.FYI: www.enerfyi.org – Energy for your information- este un portal ce conține informații relevante despre energie, adresându-se atât utilizatorilor finali, cât și profesionștilor din domeniul energetic, antreprenorilor, companiilor sau administrațiilor publice. ENER.FYI își propune să traducă informațiile despre energie într-un limbaj accesibil și familiar utilizatorului, încurajând astfel un consum responsabil de energie și economisirea acesteia.

„ENER.FYI a adus împreună reprezentanți ai Future Energy Leaders din mai multe țări pentru a răspunde unei nevoi indentificate la nivel global: înțelegerea principiilor energiei și a eficienței energetice de către consumatori. Astfel, a luat naștere acest portal, care sumarizează informații și statistici din mai multe țări, prezintă cazuri de bune practici și recomandări, cu scopul principal de a educa utilizatorul și a-l sprijini în adoptarea unui consum responsabil de energie”, a declarat Claudiu Butacu.

„ENER.FYI este prima tentativă a Taskforce-urilor Future Energy Leaders de a prezenta informația din mediul academic într-o manieră digitală, sub forma unui portal online, ușor de înțeles de un utilizator. O aplicație capabilă de a fi scalată la nivel mondial”, a afirmat Fran Galtieri, FEL100 Board – Members of the Studies Committee.

Platforma prezintă la acest moment date din patru regiuni strategice- America de Sud- Brazilia, Europa- România, Africa- Egipt, Asia- Pakistan, urmând să integreze informații din toate țările din lume. Toți ambasadorii din grupul de lucru Future Energy Leaders 100 vor contribui la furnizarea de date actualizate privind statisticile energetice din țările reprezentate.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *