Eurelectric organizează Power Summit „Lights ON”, 22-23 mai: peste 500 participanți, 10 sesiuni, 60 de speakeri. InvesTenergy este Partener Media al celui mai important eveniment pentru sectorul energetic european

Publicat pe Categorii Esential, Evenimente, Exclusiv, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Eurelectric organizează Power Summit „Lights ON”, 22-23 mai: peste 500 participanți, 10 sesiuni, 60 de speakeri. InvesTenergy este Partener Media al celui mai important eveniment pentru sectorul energetic european

Eurelectric organizează Power Summit „Lights ON”, în perioada 22-23 mai la Lagonissi, Atena (Grecia). Acesta este cel mai mare eveniment al asociației europene a industriei energiei electrice, ce va reuni  peste 500 de experți în energie din toată Europa.

La ediția din acest an a Power Summit „Lights ON”, au confirmat participarea  60 de Speakeri, 40 de Parteneri/Sponsori, interesați de dezbateri pe următoarele teme:

  • Pregătirea infrastructurii energetice a Europei pentru zero net;
  • Realizarea obiectivelor climatice ale UE 2040;
  • Susținerea competitivității industriale a Europei cu energie la prețuri accesibile;
  • Asigurarea securității aprovizionării în geopolitica energetică mai ostilă;
  • Implementarea reformei pieței de energie electrică;
  • Accelerarea digitalizării;
  • Integrarea surselor regenerabile cu biodiversitatea.

Aflați care sunt Speakerii Power Summit 2024: https://powersummit2024.eurelectric.org/speakers/

Programul evenimentului: https://powersummit2024.eurelectric.org/programme/

Power Summit – Luminile aprinse!

Mesajul EURELECTRIC: De-a lungul vieții noastre de zi cu zi, considerăm adesea electricitatea de la sine înțeles. Fie că este vorba de a oferi educație online în timpul unei pandemii globale, de a vă încărca smartphone-ul pentru a păstra legătura cu familia sau de a menține pur și simplu luminile aprinse, electricitatea este acolo.

Pe măsură ce societatea noastră progresează și pe măsură ce continuăm să ne decarbonăm, electricitatea va deveni din ce în ce mai prezentă. Îți va alimenta mașina. Îți va încălzi casa. Va alimenta soluții din ce în ce mai inteligente și va proveni dintr-o gamă largă de surse descentralizate de energie curată. Va fi nevoie de mai multă energie electrică pentru o mai mare decarbonizare.

Totuși, pentru a menține luminile aprinse, este nevoie de activatorii potriviți. Pe măsură ce electrificarea se accelerează, rețeaua care o furnizează trebuie extinsă și digitalizată. Menținerea luminilor aprinse nu mai poate fi considerată de la sine înțeles. La Power Summit 2024, vom discuta despre provocările cu care ne confruntăm și despre oportunitățile existente pentru a menține luminile aprinse.

Pentru mai multe informații, accesați site-ul evenimentului: https://powersummit2024.eurelectric.org/

Vă invităm să vă înregistrați: https://membernet.eurelectric.org/en/all-events/power-summit-2024-lights-on/

Mesajul InvesTenergy pentru Eurelectric

Mulţumim Eurelectric pentru invitația adresată InvesTenergy de a fi Partener Media la cel mai important eveniment pentru sectorul energetic european.  Este o mare onoare și responsabilitate să promovăm acest summit și, totodată, o oportunitate să urmărim dezbaterile, care se anunță a fi interesante dată fiind tematica stabilită, și să le prezentăm publicului din România.  Cu siguranță, va fi un nou prilej optim pe care ni-l oferă Eurelectric de a afla răspunsuri la multele întrebări despre viitorul energiei în Europa și în lume, despre provocări, oportunități și soluții pentru următorii ani.


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *