Florian Pop a fost numit noul Director General al Rompetrol Rafinare. Este Specialistul premiat la Gala InvesTenergy 2022: „Un om de acțiune, un inginer iscusit, un lider care își apreciază echipa și crede în planificare”

Publicat pe Categorii Business, Petrol si gaze, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal Florian Pop a fost numit noul Director General al Rompetrol Rafinare. Este Specialistul premiat la Gala InvesTenergy 2022: „Un om de acțiune, un inginer iscusit, un lider care își apreciază echipa și crede în planificare”

Consiliul de Administrație al Rompetrol Rafinare a decis numirea lui Florian Pop în poziția de Director General al companiei – operatorul rafinăriilor Petromidia Năvodari și Vega Ploiești, dar și a singurei divizii de petrochimie din România.

Astfel, Florian Pop îl va înlocui pe Felix Crudu-Tesloveanu, care a ocupat această poziție în perioada ianuarie 2020 – septembrie 2023. Acesta va rămâne în cadrul KMG International, experiența și expertiza acumulate fiind un factor important pentru dezvoltarea activităților curente ale Grupului.

Începând cu data de 30 septembrie, Florian Pop va continua să implementeze pilonii de bază ai strategiei companiei Rompetrol Rafinare, prin păstrarea unui trend operațional pozitiv, cu respectarea tuturor normelor de siguranță în exploatare.

Florian Pop s-a alăturat companiei în 2001, ultima poziție deținută fiind de Director Dezvoltare și Servicii. Din acest rol, a coordonat departamentele de management ale proiectelor, bugetare, estimare costuri și a gestionat programul de dezvoltare a rafinăriilor Petromidia și Vega.

Florian Pop a fost premiat la Gala InvesTenergy 2022 dedicată specialiștilor în energie. Dna Gina Cruceru, Director Resurse Umane, KMG International, a prezentat și premiat doi specialiști: pe Florian Pop, având atunci funcția de Director Dezvoltare și Servicii, Rompetrol Rafinare și pe Victor Sturza, Project Director for Cogen Power Plant, Rompetrol Energy.

Florian Pop a fost prezentat astfel la Gala InvesTenergy:

Florian Pop este un om de acțiune, un inginer iscusit, un lider care crede în planificare și pune aprecierea echipei sale înainte a orice. Cei 21 de ani petrecuți în compania Rompetrol Rafinare reprezintă, pe de o parte, suma rolurilor îndeplinite, amintind așadar de primii ani în calitate de inginer, șef secție, inginer șef, project manager, culminând cu funcția de director dezvoltare și servicii din prezent. Principalele responsabilități sunt în zona activității de mentenanță și implementarea de noi proiecte.

Performanțele Rafinăriei, sunt în fapt performanțele oamenilor, iar Florian Pop a fost printre cei care au contribuit la proiectele pentru creșterea capacității rafinăriei din apropierea Mării Negre, precum și la repornirea fabricii de Hidrogen. Fără aceasta din urmă alinierea în totalitate a țițeiului rafinat pentru producția de carburant la standardul Euro 5 nu ar fi fost posibilă.

Puteți urmări video cu momentul de premiere, accesând următorul link: https://www.investenergy.ro/video-lideri-oameni-de-actiune-profesionisti-cu-o-vasta-experienta-care-construiesc-cu-pasiune-florian-pop-si-victor-sturza-sunt-specialistii-de-la-rompetrol-rafinare-si-rompetrol-energy-premiati/


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *