Fostul ministru Răzvan Nicolescu, audiat în Parlament pe 16 noiembrie

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Fostul ministru Răzvan Nicolescu, audiat în Parlament pe 16 noiembrie

Fostul ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu, va fi audiat de Comisia parlamentară de anchetă a ANRE în ședința din data de 16 noiembrie. Am primit o invitație de a merge la comisia parlamentară care investighează prețurile la energie și a explica evoluția acestora în anul 2014 când am lucrat pentru Guvern. Am acceptat această invitație și am convenit că voi participa la lucrările comisiei joi 16 noiembrie, în intervalul orar 10:00-11:30. Transparența este, alături de profesionalism și  integritate, una dintre cele trei valori în care cred și pe care am încercat să le implementez în departamentul pentru energie în 2014, a precizat Nicolescu pe facebook.

El a mai adăugat că s-a oferit, voluntar, să trimită o serie de documente pentru a fi distribuite membrilor comisiei. Prețurile la energie au scăzut în 2014. Este o concluzie interesantă pe care o voi prezenta în 16 noiembrie, a spus fostul ministru.

Citește și: Nicolescu, atac dur la Iancu: Modificările la OUG 64, un cadou pentru Gazprom! Deputatul îi transmite că îl așteaptă cu explicații la comisia de anchetă a ANRE: „Dacă nu o va putea face, va trebui să o facă la Parchetul General!” 

“În faţa comisiei de anchetă, domnul Nicolescu va putea da toate explicatiile necesare, inclusiv pe cele legate de Gazprom. Însă, dacă nu o va putea face, va trebui să o facă la Parchetul General. Până la finalizarea anchetei, mă abţin de la alte comentarii legate de calomnii şi atac la persoană”, a afirmat Iulian Iancu, Președintele Comsiei de anchetă a ANRE.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *