Gheorghe Olteanu, reconfirmat Președintele CS Transelectrica

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Gheorghe Olteanu, reconfirmat Președintele CS Transelectrica

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” informează acţionarii şi investitorii, printre-un raport transmis BVB, că în ședința din data de 08 iunie 2018, prin Decizia nr. 56, membrii Consiliului de Supraveghere au numit în funcţia de Președinte al Consiliului de Supraveghere pe domnul Gheorghe Olteanu.

Practic, Olteanu a fost reconfirmat în funcție, el fiind la conducerea CS din luna aprilie. Gheorghe Olteanu a fost șeful Icemenerg în perioada 2004-2014 şi director în  Ministerul Economiei între 2001 şi 2004. În perioada 1997-2001, a fost director tehnic la Luxten.

În aceeași ședință, membrii Consiliului de Supraveghere au desemnat în calitatea de membru provizoriu al Directoratului pe Constantin Saragea. Mandatul membrului provizoriu al Directoratului se acordă pentru perioada care a rămas până la expirarea mandatului membrilor Directoratului în funcție, respectiv până la data de 16 iulie 2018.

Din CS Transelectrica fac parte: Gheorghe Olteanu – Președinte, Liviu Ilași, Alin-Sorin Mitrica, Fănel Mihalcea, Adrian Mitroi, Ion Ciuculete, Constantin Dumitru – membri.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *