Havrileț, ANRE: România, start la producția de gaze naturale în Marea Neagră în 2018

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Havrileț, ANRE: România, start la producția de gaze naturale în Marea Neagră în 2018

România va deveni  exportator de gaze la  mijlocul anului viitor, compania Black Sea Oil & Gas urmând să înceapă producția de gaze în Marea Neagră, a anunțat președintele Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE), Niculae Havrileț.

havrilet

„De anul viitor, o nouă sursă de gaze naturale importantă, de 4 miliarde de metri cubi pe an, va intra în activitate, este vorba de structura gazelor descoperite în Marea Neagră. Operatorii și investitorii din zona respectivă ne-au prezentat că, începând cu anul viitor, la 1 iulie, va intra în producție o structură nouă „, a spus Havrileț, citat de Agerpres.

Compania Black Sea Oil & Gas a concesionat două perimetre petrolifere pe platforma continentală românească a Mării Negre, respectiv perimetrele Midia și Pelican.Black Sea Oil & Gas (BSOG), deținută integral de Carlyle International Energy Partners, este o companie independentă de petrol și gaze cu sediul în România care desfășoară operațiuni de explorare, dezvoltare și exploatare a resurselor convenționale de țiței și gaze naturale, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *