Havrileț, ANRE: România, start la producția de gaze naturale în Marea Neagră în 2018

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Havrileț, ANRE: România, start la producția de gaze naturale în Marea Neagră în 2018

România va deveni  exportator de gaze la  mijlocul anului viitor, compania Black Sea Oil & Gas urmând să înceapă producția de gaze în Marea Neagră, a anunțat președintele Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE), Niculae Havrileț.

havrilet

„De anul viitor, o nouă sursă de gaze naturale importantă, de 4 miliarde de metri cubi pe an, va intra în activitate, este vorba de structura gazelor descoperite în Marea Neagră. Operatorii și investitorii din zona respectivă ne-au prezentat că, începând cu anul viitor, la 1 iulie, va intra în producție o structură nouă „, a spus Havrileț, citat de Agerpres.

Compania Black Sea Oil & Gas a concesionat două perimetre petrolifere pe platforma continentală românească a Mării Negre, respectiv perimetrele Midia și Pelican.Black Sea Oil & Gas (BSOG), deținută integral de Carlyle International Energy Partners, este o companie independentă de petrol și gaze cu sediul în România care desfășoară operațiuni de explorare, dezvoltare și exploatare a resurselor convenționale de țiței și gaze naturale, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.