Hidroelectrica invită tinerii să devină energeticieni

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Hidroelectrica invită tinerii să devină energeticieni

În cadrul proiectului ”Hidroelectrica viitorului”, 600 de elevi și profesorii lor, de la 15 colegii tehnice din țară, au vizitat 17 hidrocentrale ale companiei. La invitația Hidroelectrica, ziariștii au însoțit elevii Colegiului Energetic din Râmnicu Vâlcea în vizita la CHE “Dorin Pavel“ Ciunget.

Proiectul de responsabilitate socială ”Hidroelectrica viitorului”, aflat la a doua ediție, se derulează sub deviza “600 de șanse pentru viitor”. Este un program ce se desfășoară timp de 4 ani, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, prin care compania urmăreste educarea tinerilor în spiritul muncii și prezentarea unor oportunități de carieră prin popularizarea meseriilor din domeniul hidroenergetic. Hidroelectrica se implică astfel în formarea elevilor din învățământul profesional și tehnic, cu speranța ca unii dintre aceștia să decidă să devină energeticieni.

Președintele Directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea, s-a adresat elevilor prezenți la CHE “Dorin Pavel“ Ciunget: “Ați trecut azi de la virtual la real. Ne dorim să vă spunem <dragii noștri colegi> peste câțiva ani”.

Reprezentanții companiei au prezentat elevilor meseriile specifice domeniului hidroenergetic, exigențele locurilor de muncă și a standardelor existente în companie. Elevii au vizionat un film despre istoricul și procesul de retehnologizare a CHE “Dorin Pavel“ Ciunget. Tinerii au fost informați despre oportunitățile de dezvoltare a unui plan de carieră în Hidroelectrica.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “Hidroelectrica invită tinerii să devină energeticieni”

  1. Pe salariul minim pe economie. Asa a ajuns cea mai valoroasa companie…fugiti fratilor afara. Stres total si bataie de joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *