Hidroelectrica scade și prețul energiei pentru clienţii casnici din portofoliu

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Hidroelectrica scade și prețul energiei pentru clienţii casnici din portofoliu

Hidroelectrica a decis să reducă, de la 1 ianuarie, preţul energiei electrice şi pentru clienţi casnici deja existenţi în portofoliul companiei, după ce, săptămâna trecută, a anunțat aceeaşi scădere pentru clienţii noi.

În contextul actualizării ofertei de furnizare a Hidroelectrica pentru consumatorii casnici, respectiv reducerea preţului energiei active de la 0,255 de lei/kWh, la 0,245 lei/kWh în primul semestru al anului viitor, compania anunţă clienţii deja existenţi că şi aceştia vor beneficia de noile preţuri, mai avantajoase, termenele şi condiţiile contractelor deja semnate urmând a fi actualizate în acest sens, precizează compania.

„Este un semn de respect faţă de clienţii noştri. Toţi cei care au ales deja oferta Hidroelectrica trebuie să aibă certitudinea că se pot bucura de cele mai bune condiţii contractuale pe care compania le poate oferi la un anumit moment. Politica noastră comercială înseamnă atragerea consumatorilor către un parteneriat corect, în care fiecare dă tot ce are mai bun, din proprie iniţiativă”, a declarat Bogdan Badea, preşedintele Directoratului Hidroelectrica.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *