Imaginea contează: Transelectrica dă 47.600 lei pe an pentru spălarea autovehiculelor Executivului

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Imaginea contează: Transelectrica dă 47.600 lei pe an pentru spălarea autovehiculelor Executivului

Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” este în căutare de prestatori de servicii de spălare autovehicule. Este în curs de derulare o procedură concurențială de ofertare pentru atribuirea contractului de „Servicii de spalare a autovehiculelor Executivului CNTEE Transelectrica SA”. Durata contractului este de 12 luni, valoarea estimată fiind de 47.600 lei.

spalatorie-auto

Potrivit contractului, pentru cele 58 de autovehicule ale executivului Transelectrica se va asigura un număr de 4 spălări pe lună/auto, respective 25 spălări tapițerie/an.  Aceste servicii sunt necesare pentru a asigura condiții optime de lucru, igienă și confort șoferilor și utilizatorilor mașinilor, pentru a menține în stare bună autovehiculele și pentru a respecta și menține imaginea Transelectrica, explică reprezentanții companiei.

Potrivit caietului de sarcini, prestatorul trebuie să dețină cel puțin o spălătorie auto, în proprietate, chirie sau subcontractare, care să fie situată în apropierea sediului Transelectrica. Totodată, acesta să presteze serviciul de spălătorie în hale special amenajate pentru această operațiune, dotate cu cel puțin 2 posturi de spălare și spațiu de parcare. Serviciul spălat interior/exterior se va realiza în max 30 minute, iar pentru spălat tapițerie, mochetă, plafonieră se indică o zi. Obligatoriu, serviciul de spălare se va realiza cu spumă activă sau detergent auto care nu deteriorează exteriorul și interiorul autevehiculului.

O cerință a Transelectrica este să existe posibilitatea de a prioritiza prin contract prestarea de servicii către autovehiculele proprietatea Transelectrica în  punctul de lucru.

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.