Industria petrolului din România, reprezentată de Christina Verchere, CEO OMV Petrom, la Abu Dhabi International Petroleum Exhibition and Conference, cel mai important eveniment global

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic, Petrol si gaze, Stiri externe
Prima Pagina Actual Flux energetic Industria petrolului din România, reprezentată de Christina Verchere, CEO OMV Petrom, la Abu Dhabi International Petroleum Exhibition and Conference, cel mai important eveniment global

În aceste zile, 10-14 noiembrie, se desfășoară Abu Dhabi International Petroleum Exhibition and Conference (ADIPEC), una dintre cele mai mari, importante și influente conferințe de profil la nivel international. Prezența la eveniment este impresionantă: sunt așteptați, pe parcursul a 4 zile, 145.000 vizitatori și peste 10.000 de participanți la un program complex de conferințe tehnice și startegice international. Sunt  2.200 companii expozante. Factori de decizie ai lumii, șefii companiilor petroliere, lideri globali de business se reunesc, la Abu Dhabi, pentru a dezbate viitorul aprovizionării cu petrol și gaze, într-un dialog și transfer de cunoștințe care abordează provocările energetice de astăzi și definesc energia de mâine.

Invitată în calitate de Speaker la ADIPEC, Christina Verchere, CEO-ul OMV Petrom, a declarat în fața unei audiențe impresionante la nivel internațional: ”Pentru noi, la OMV Petrom, este foarte important să ne uităm la rolul nostru dincolo de profitabilitate. Iar acesta merge de la a sprijini potențialul imens al unei forte de muncă diverse și responsabilizate, până la angajamentul față de comunitățile în care operăm. Facem asta și, în același timp, ne îndeplinim principala misiune: să oferim României energia de care are nevoie”.

Aflată la a 35-a ediție, Expoziția și Conferința Internațională a Petrolului de la Abu Dhabi este punctul de întâlnire pentru sectorul petrolului și gazelor din întreaga lume.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *