InvesTenergy recomandă: AFEER organizeazăTârgul Național de Energie 2018

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Evenimente, Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Energie Electrica si termica InvesTenergy recomandă: AFEER organizeazăTârgul Național de Energie 2018

Asociația Furnizorilor de Energie Electrică din România – AFEER anunță, pe pagina de facebook, că organizează, în perioada 18 – 20 septembrie 2018, cea de-a doua ediție a Târgului Național de Energie, sub deviza „Fii informat! Alege ce ți se potrivește!”, la Palatul Parlamentului, în cadrul International Electric&Automation Show (IEAS).

AFEER continuă astfel campania lansată în anul 2015, pentru o corectă informare a consumatorilor de energie electrică, desfășurată sub deviza “Un consumator informat este un consumator protejat!”

Pe parcursul a trei zile, consumatorii vor avea posibilitatea să afle care sunt avantajele liberalizării pieței de energie, să înțeleagă mai bine ofertele de electricitate și să afle cele mai noi și mai utile informații din domeniu de la cei mai importanți furnizori: CEZ Vânzare, E.ON Energie Romania, Electrica Furnizare, Electromagnetica, MET Romania Energy și Tinmar Energy.

„Prin organizarea acestei a doua ediții, AFEER dorește să transforme în tradiție Târgul National de Energie, un concept nou, care continuă campania lansată în anul 2015 pentru o corectă și eficientă informare a consumatorilor de energie electrică, cu deviza “Un consumator informat este un consumator protejat!”. Sperăm să putem oferi, prin acest eveniment, cadrul optim pentru un dialog constructiv între reprezentanții companiilor de utilități și consumatorii de energie. Va fi un bun prilej pentru firme să-și prezinte ofertele și serviciile, iar pentru consumatori să aleagă, în cunoștință de cauză, oferta de electricitate ce li se potrivește cel mai bine”, a declarat Ion Lungu, Președinte AFEER.

Începând cu ianuarie 2018, piața de energie a fost complet liberalizată. Autoritatea de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) controlează, astfel, doar prețurile consumatorilor alimentați în regim de Serviciu Universal.

Daniel Pintilie, AFEER, a afirmat: “Populația are nevoie de informații clare, transparente și cât mai ușor de înțeles. Sperăm, prin organizarea acestei noi ediții a Târgului de Energie, să aducem furnizorii mai aproape de consumatori și față de nevoile reale de informare ale acestora.”

Furnizorii prezenți la Târgul de energie vor veni cu oferte diverse, dar și cu specialiști, care să-i îndrume și să-i sfătuiască pe consumatori, pe tot parcursul evenimentului. În data de 18 septembrie AFEER va organiza o conferință de deschidere a Târgului de energie, la care sunt invitați reprezentanți ai autorităților, companiilor partenere, ai mediului de afaceri, asociații ale consumatorilor și mass-media.

Mai multe informații despre agenda Târgului de energie AFEER puteți găsi pe site-ul dedicat evenimentului, www.targdeenergie.ro


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *