Recomandăm Conferința “Carieră în industria energetică”, 5-10 martie

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Recomandăm Conferința “Carieră în industria energetică”, 5-10 martie

Societatea Inginerilor Energeticieni din România (SIER) Filiala București Tineret continuă tradiția și organizează cel mai mare eveniment de carieră dedicat tinerilor și studenților din domeniul energetic – Conferinţa „Carieră în industria energetică”. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a 6 zile, în perioada 5-10 martie 2018, la Universitatea Politehnica din București.

Evenimentul este adresat, in principal, tinerilor ingineri si studentilor din domeniul energetic si isi propune sa ofere informatii despre programele de practica, internship, locuri de munca si programe de dezvoltare profesionala ale tinerilor in cadrul companiilor partenere.

La lucrările conferinței vor participa peste 20 de companii care activează în domeniul energetic,  200 de studenți și tineri ingineri energeticieni. Speakerii vor fi manageri ai companiilor participante și specialiștii la departamentul resurse umane.

Deschiderea evenimentului va fi realizată de reprezentanți ai Facultății de Energetică și personalități marcante din energetica românească . Vor fi prezentări utile tinerilor despre cum trebuie să aplice pentru un job, cum să se prezinte la un interviu, cum să își întocmească CV-ul. Companiile vor prezenta programele de practică, internship, joburile disponibile și managementul cariereri în cadrul companiei.  Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu reprezentanții companiilor în cadrul prezentărilor, la standurile companiilor sau în pauzele de cafea. Vor fi organizate mese rotunde pe teme de interes pentru participanți și reprezentanții companiilor.

Organizatorii evenimentului au pregătit vizite tehnice pentru participanți la obiective importante din sistemul energetic românesc.

“O bună planificare pentru a deveni activ în acest sector reprezintă cheia spre o carieră de succes. Participanții vor interacționa cu diverse companii din domeniu și vor purta discuții cu reprezentanți ai acestora. Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru aceștia de a intra în contact cu manageri și persoane importante din industrie și de a afla care sunt posibilitățile de a participa la diverse traininguri în acest sector și care sunt cerințele și joburile specifice solicitate de companiile la care vor putea să aplice pe viitor”, precizează Societatea Inginerilor Energeticieni din România (SIER) Filiala București Tineret.

SIER Bucuresti Tineret este filială a Societății Inginerilor Energeticieni din România, una dintre cele mai cunoscute asociații profesionale din industria energetică românească.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *