InvesTenergy recomandă: Peste 400 studenți și tineri ingineri vin la Conferința „Carieră în industria energetică”, 20 companii își vor prezenta ofertele de practică/angajare

Publicat pe Categorii Actual, Energie, Esential, Evenimente
Prima Pagina Actual Esential InvesTenergy recomandă: Peste 400 studenți și tineri ingineri vin la Conferința „Carieră în industria energetică”, 20 companii își vor prezenta ofertele de practică/angajare

  • Evenimentul, organizat de SIER București Tineret, se va desfașura pe parcursul a 6 zile, în perioada 4 – 9 martie, la Universitatea Politehnica din București;
  • InvesTenergy este Partener media

Peste 400 studenți și tineri ingineri s-au înregistrat online la cel mai mare eveniment de carieră – Conferința: Carieră în industria energetică 2019, care  se va desfașura pe parcursul a 6 zile, în perioada 4 – 9 martie, la Universitatea Politehnica din București, potrivit datelor organizatorilor – SIER București Tineret .

Interesul pentru acest eveniment este cu mult peste așteptărilor organizatorilor, care au estimat că la această ediție vor participa peste 200 de tineri ingineri și studenți din domeniul energetic. 

În întampinarea studenților și tinerilor ingineri vin 20 companii care își vor prezenta ofertele de practică/angajare.

Potrivit Raportului de înregistrare la conferință, din totalul persoanelor înregistrate, 342 sunt studenți sau absolvenți ai Facultății de Energetică din cadrul UPB. Remarcăm că 336 persoane sunt interesate de locurile de muncă oferite de companii, mai mult de jumătate dintre totalul înregistraților optând pentru dezvoltare profesională, practică studențească, internship, workshop-uri de dezvoltare, vizite tehnice.

Pe parcursul celor 6 zile, vor fi 4 workshop-uri de dezvoltare personală, cu 20 de prezentări ale principalelor companii din domeniul energetic, 4 vizite tehnice la obiective energetice și societățile partenere se prezintă cu 8 standuri.

Până la această data, au confirmat participarea până la această dată Rompetrol – KMG International, Enel România, Adrem, Nuclearelectrica, E.ON, Schneider Electric, Romelectro, NX Data, CE Oltenia, Energobit, Siemens Romania, Eximprod, Monsson Group, Voith Group, ABB Romania.

La conferința de deschidere a evenimentului, au confirmat participarea, în calitate de Speakeri personalități din industria energetică românească:
Mihnea Costoiu – Rector Universitatea Politehnica din București, George Darie – Prorector UPB, Horia Necula – Decan, Corina Popescu – Director General Electrica, Răzvan Nicolescu – Senior expert în cadrul Deloitte,  Corneliu Bodea  – Președinte CRE, Fănică Vatră – Director Executiv SIER.

Evenimentul este adresat, în principal, tinerilor ingineri și studentilor din domeniul energetic și își propune să ofere informații despre programele de practică, internship, locuri de muncă și programe de dezvoltare profesională ale tinerilor în cadrul companiilor partenere.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *