InvesTenergy vă invită la un dublu eveniment, pe 10 octombrie. Conferința anuală cu tema “Investim și acționăm responsabil în ENERGIE” și Gala dedicată Specialiștilor „Să punem Oamenii din Energie în lumină!”

Publicat pe Categorii Esential, Evenimente, Exclusiv, Semnal
Prima Pagina Actual Esential InvesTenergy vă invită la un dublu eveniment, pe 10 octombrie. Conferința anuală cu tema “Investim și acționăm responsabil în ENERGIE” și Gala dedicată Specialiștilor „Să punem Oamenii din Energie în lumină!”

Publicația InvesTenergy continuă tradiția și organizează un Dublu eveniment în acest an: Conferința anuală InvesTenergy cu tema “Investim și acționăm responsabil în ENERGIE”, ediția a 7-a și Gala InvesTenergy dedicată Specialiștilor „Să punem Oamenii din Energie în lumină!”, ediția a 3-a. Evenimentul se desfășoară sub patronajul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Vă invităm, în data de 10 octombrie 2023, la Le Château – Castelul din Inima Bucureştiului, să dezbatem împreună cele mai importante teme din energie și, cu mare admirație și prețuire, să punem în lumină specialiștii din energie.

În plin proces de tranziție energetică, suntem părtași la schimbări majore în plan energetic în întreaga lume și România trebuie să răspundă corespunzător provocărilor și oportunităților. Suntem într-o etapă în care avem provocări noi ce țin de accesul la energie, sărăcie energetică și securitate, cât și de poluare și schimbări climatice. Trebuie să acționăm, motiv pentru care avem nevoie de un dialog constructiv și asumat cu privire la viitor, de o armonizare a deciziilor la nivel national și local și de o implementare imediată a acestora. Deciziile pe care le luăm acum trebuie să fie responsabile, trebuie să ajungem la un consens și să nu mai schimbăm atât de des direcția.

Prin tema aleasă, ne propunem – alături de autorități, parlamentari, investitori, actori ai pieței energiei, experți, profesori de la facultăți de profil, avocați, jurnaliști – să continuăm să dezvoltăm un dialog constructiv care să se constituie într-o evaluare realistă a situației actuale din sectorul energetic, cu propunerea unui tratament aplicat cu responsabilitate pentru problemele existente și care să conducă la decizii asumate pentru investiții strategice în energie!

Împreună putem construi un viitor sustenabil pentru generațiile viitoare!

Oamenii – cheie din Energie vin la Dublul eveniment InvesTenergy. Până la această dată, când lansăm invitația și site-ul evenimentului, au confirmat participarea 23 Speakeri și Moderatori. Așteptăm confirmări și din partea altor Speakeri invitați, revenim cu prezentarea acestora.

Evenimentul este structurat astfel: Sesiune de deschidere, Sesiune de dezbateri, cu două paneluri, cu tema: „Responsabilitate și Asumare în Energie. Puterea investițiilor, să acționăm azi pentru mâine!” și Gala InvesTenergy dedicată Specialiștilor.

În sesiunea de deschidere, ne onorează, în calitate de  Keynote Speakeri,  Sebastian Burduja – Ministru, Ministerul Energiei,  George Niculescu – Președinte, Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE, Bende SANDOR – Președintele Comisiei pentru Industrii și Servicii și István-Loránt ANTAL, Președinte Comisia pentru Energie, Senatul României. Sesiunea va fi moderată de Claudiu BUTACU – Președinte EFdeN & Asociația Solar Decatlon.

Despre „Responsabilitate și Asumare în Energie. Puterea investițiilor, să acționăm azi pentru mâine!” și alte teme de interes și acualitate vom dezbate împreună cu Speakeri – Oameni cheie ai sectorului energetic.  Au confirmat participarea: Dan DRĂGAN –  Secretar de Stat, Ministerul Energiei; Mihaela Rodica SUCIU – Director General, Distribuție Energie Electrică România (DEER); Volker RAFFEL – CEO, E.ON Romania; Bogdan BADEA, Președinte Directorat Hidroelectrica; Răzvan POPESCU – Director General ROMGAZ; Ondrej SAFAR, Country Manager & Președinte Directorat, CEZ România; Georg BOIE – Executive Vice President & Project Development Onshore International, PNE AG; Paul MOLDOVAN, Chief Operational Officer, Parapet; Alexandru CHIRIȚĂ, Director General Electrica; Mihaela NYERGES, Managing Partner, Nyerges & Partners și Membru al Consiliului RPIA; Prof. Dr. Ing. Horia NECULA – Prorector, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București; Lăcrămioara DIACONU-PINȚEA – Country Manager, OX2 România; Alina ARDELEAN – Director Dezvoltare, REPOM; Claudiu CREȚU – Director General, ELCEN; Laurențiu URLUESCU – Președinte, AFEER; Liviu GAVRILĂ – Vicepreședinte, RWEA. Dezbaterile vor fi moderate de Daniela DĂRĂBAN – Director Executiv, ACUE și Ion LUNGU – Director Executiv, AFEER.

“Să punem Oamenii din energie în lumină!” la Gala InvesTenergy dedicată Specialiștilor

În a doua parte a evenimentului anual InvesTenergy premiem, împreună cu Invitații și Partenerii noștri, Specialiști din energie pentru activitatea lor de zi cu zi, pentru dedicația și profesionalismul lor.

Moderatoarea Galei dedicată specialiștilor în energie este Andreea NEGRU, Președinte, Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton – ADAA.  

Raluca-Andreea MISTIRIAN, membră AIEE & studentă Facultatea de Energetică, este C0-Moderator.

Mai multe informații despre principalele teme de dezbatere ale Conferinței InvesTenergy, Agendă, prezentarea Speakerilor, găsiți pe site-ul evenimentului: https://evenimente.investenergy.ro/

Vă invităm să vă înregistrați și să participați la un dublu eveniment care se va constitui într-o amplă și necesară dezbatere profesionistă și constructivă și, cu admirație și prețuire, “Să punem Specialiștii în lumină!”

Partenerii dau plus valoare Dublului eveniment InvesTenergy

Dublul eveniment InvesTenergy se desfășoară sub patronajul  Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Demersului nostru s-au alăturat  Parteneri, care susțin și dau plus valoare evenimentului.

Partenerii oficiali sunt Hidroelectrica, Distribuție Energie Electrică România – DEER și E.ON România.

Partener Platinum este PNE.

Parteneri Gold: Romgaz, Parapet, ABIEC, Nyerges & Partners, Rompetrol, Electrica Furnizare.

Parteneri Silver: CEZ România, OX2, ACUE, Repom.

Parteneri: Electrica, Alive Capital, Engie, Elcen, Delgaz Grid, RWEA, Coalition, Entera. 

Mulțumim pentru sprijin: Asociației Inginerilor Energeticieni și Electricieni – AIE, AFEER, PATRES, ADAA, CNR – CME, HENRO, Voitin, EFdeN, RWEA, FEL România, Phoenix Training, Boof Media, FPPG, Asociația Energia Inteligentă.

Partenerii Media ai evenimentului sunt: Focus Energetic, E-nergia.ro, Financial Intelligence, NewsEnergy, Energy Center, Media Uno, The Diplomat Bucharest, Club Antreprenor, Energy Hub, Govnet.

La conferințele InvesTenergy, punem preț pe energie, mobilizăm excelența, adresăm invitația de a investi inteligent!


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *