La OMV Petrom, din cei 12.500 de angajaţi, 6.000 lucrează de acasă

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic La OMV Petrom, din cei 12.500 de angajaţi, 6.000 lucrează de acasă
  • Christina Verchere, CEO OMV Petrom: Ne bucurăm să constatăm că suntem eficienți lucrând de acasă

Din cei 12.500 de angajaţi ai OMV Petrom, 6.000 lucrează de acasă, în contextul pandemiei de COVID-19, a declarat Christina Verchere, CEO OMV Petrom, răspunzând la o întrebare adresată de InvesTenergy în cadrul unei conferințe de presă.

 „Am lucrat foarte mult online pe perioada stării de urgență și alertă și continuăm să o facem pentru siguranța și sănătatea  angajaților. Peste 6000 de angajați lucrează de acasă, activitatea desfășurată de aceștia le permite acest lucru. Mulțumesc specialiștilor de la IT pentru sprijinul lor. Ne bucurăm să constatăm că suntem eficienți lucrând de acasă. Digitalizarea este foarte importantă, în companie se folosește semnătura electronică”, a spus Verchere.

Se folosesc aplicaţii online, instrumente video şi electronice pentru şedinţe şi pentru semnarea documentelor, asigurându-se astfel distanţarea socială. La nivelul echipei de management s-a continuat să se lucreze la birou. “Numărul de cazuri de îmbolnăviri a crescut în România și prioritatea noastră este siguranța și sănătatea angajaților şi clienţilor, precum și asigurarea energiei de care societatea are nevoie ca să funcţioneze. O companie OMV Petrom sănătoasă este un lucru bun pentru România”, a adăugat CEO-ul OMV Petrom.

Compania OMV Petrom este unul dintre cei mai mari angajatori din România.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.