Liviu Nistoran, Președintele noului CS, zice că la Hidroelectrica “în  4 luni se vor face mai multe decât s-au făcut în ultimii 4 ani”!

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie
Prima Pagina Energie Electrica si termica Liviu Nistoran, Președintele noului CS, zice că la Hidroelectrica “în  4 luni se vor face mai multe decât s-au făcut în ultimii 4 ani”!

Gabriel Dumitrașcu, care a deținut aceeași funcție  la Hidroelectrica, îi transmite lui Nistoran: “Când unui bun îi dai o valoare de la simplu la dublu, înseamnă că nu știi să-l prețuiești și habar nu ai despre valoarea lui reală. Voi fi atent la evoluțiile Hidroelectrica și nu voi ezita să încurajez și să remarc progresele”

Președintele noului Consiliu de Supraveghere provizoriu al Hidroelectrica este Liviu Nistoran, fost preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii şi proprietarul companiei Televoice.

Acesta a declarat pentru Ziarul Financiar că “Una dintre priorităţi este legată de deblocarea procesului de listare la bursă, proces început în 2013 şi care a bătut pasul pe loc. Din acest punct de vedere, în următoarele 4 luni se vor face mai multe decât s-au făcut în ultimii 4 ani”, adăugând că printre obiectivele sale se mai numără şi creşterea gradului de control asupra managementului.

Fostul Președinte al Consiliului de Supraveghere, Gabriel Dumitrașcu, remarcă – într-o postare pe Facebook – că, prin declarațiile făcute, Liviu Nistoran “începe cu stângul” la Hidroelectrica.

“Când unui bun îi dai o valoare de la simplu la dublu, înseamnă că nu știi să-l prețuiești și habar nu ai despre valoarea lui reală.  L-aș ruga pe dl. Nistoran, ca în proxima comunicare publică, să ne comunice care sunt toate obiectivele mandatului noului CS ca să putem evalua corect și obiectiv îndeplinirea mandatului.. Altfel e doar bla-bla-bla…..Voi fi atent la evoluțiile Hidroelectrica și nu voi ezita să încurajez și să remarc progresele. Ce părere are dl. Nistoran de rezultatele Comisiei de Privatizare care numără peste 45 de membri și este ”împănată” cu mulți ”nechemați”, dar care primesc lună de lună o indemnizație individuală neta de 3000 lei?”, precizează Gabriel Dumitrașcu.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.