Managerii Hidroelectrica vor învăța să lucreze în echipă. Vor pleca în team building în Delta Dunării, la mare și munte. Se vrea “creșterea coeziunii echipei de Top Management”

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Esential, Semnal
Prima Pagina Energie Electrica si termica Managerii Hidroelectrica vor învăța să lucreze în echipă. Vor pleca în team building în Delta Dunării, la mare și munte. Se vrea “creșterea coeziunii echipei de Top Management”

Hidroelectrica este, din nou, în plin proces de restructurare: se mărește echipa Directoratului de la 3 la 5 membri, se desfințează Direcțiile și se lărgește baza de specialiști, potrivit declarațiilor Directoratului.

În paralel cu noua restructurare, actuala conducere urmărește “creșterea coeziunii echipei de Top Management a Hidroelectrica”. Ce presupune de fapt acest obiectiv? Echipa de Top Management a Hidroelectrica va pleca în team building pentru „lucru în echipă” în diferite locații: Delta Dunării, mare și munte.

Compania achiziționează servicii de consultanță pentru lucru în echipă, prin procedură simplificată într-o etapă, deschiderea ofertelor urmând să aibă loc în SEAP.

La propunerea conducerii Hidroelectrica, se vor realiza 3 sesiuni de team building pentru 40 de manageri/sesiune, la final de săptămână, de joi (după ora 18.00) până sâmbătă (la ora 12.00).

Cu acest program de team building se dorește:

  • îmbunătățirea cooperării în echipa managerială;
  • conștientizarea importanței lucrului în echipă;
  • creșterea atașamentului față de Hidroelectrica și față de valorile și obiectivele strategice ale companiei;
  • stimularea capacității de organizare și strategie;
  • îmbunătățirea dinamicii echipei în condiții de stres;
  • îmbunătățirea procesului decizional și de comunicare.

Echipele de câte 40 de manageri vor fi instruite de 2-3 consultanți/traineri. Cei interesați să lucreze cu managerii de top ai Hidroelectrica pot depune oferte până la data de 13 octombrie.

Între timp, se pune în aplicare noua organigramă. Într-un comunicat transmis de Hidroelectrica se precizează “se va face în etape, după consultarea cu partenerul social Hidrosind, și cu urmărirea încadrării în fondul de salarii pe anul 2017 conform Bugetului de  Venituri și Cheltuieli”.

”Hidroelectrica trebuie să rezolve un deficit acut de personal astfel încât să devină cu adevărat competitivă pe piața de energie și să se îndrepte, așa cum este normal, către zona de investiții și dezvoltare națională și chiar regională. Sunt lucruri care au fost neglijate până acum și pe care a venit momentul să le așezăm între priorități”, a declarat Bogdan Badea, Președintele Directoratului Hidroelectrica.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *