Mandatele șefilor SNN, prelungite încă 4 luni

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Hidro si nucleara
Prima Pagina Actual Flux energetic Mandatele șefilor SNN, prelungite încă 4 luni

În ședinta din data de 23.10.2018, Consiliul de Administratie al SNN, a aprobat numirea Directorului General, Directorilor Generali Adjuncți și Directorului Financiar ai SN Nuclearelectrica pentru o perioadă provizorie de 4 luni sau pana la finalizarea procedurii de selectie a conducerii executive, potrivit unei informări transmise de companie Bursei de Valori București.

Astfel, Cosmin Ghiță rămâne Director General pentru o perioadă provizorie de 4 luni, începând cu data de 06.11.2018. La fel și Dan Laurențiu Tudor -e Director General Adjunct, responsabil pentru coordonarea achizițiilor publice, activităților juridice, afacerilor corporatiste și strategiilor și politicilor de resurse umane la nivel de companie. Viorel-Lary Toni este Director General Adjunct, responsabil pentru coordonarea activităților aferente dezvoltării proiectelor de investiții și activități de realizare a veniturilor aferente tranzacțiilor cu energie, pentru încă o perioadă provizorie de 4 luni, începând cu data de 06.11.2018.  Iar Adrian Gabriel Dumitriu își păstrează functia de Director Financiar.

Numirile provizorii au loc în contextul în care Consiliul de Administrație SNN nou ales pentru o perioada de 4 ani, prin Hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor nr. 12/28.09.2018 urmează să lanseze procedura de selecție a conducerii administrative, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011, procedură care se poate organiza doar dupa numirea conducerii administrative. Astfel, mandatele provizorii ale directorilor executivi numiți prin decizia Consiliului de Administrație de astăzi, 23.10.2018, urmează să înceteze automat la data finalizării procedurii de selecție și a numirii directorilor executivi cu mandat pe 4 ani, se precizează în comunicatul SNN.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *