Mandatele supraveghetorilor Transelectrica, prelungite până la finele lunii mai

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Mandatele supraveghetorilor Transelectrica, prelungite până la finele lunii mai

Secretariatul General al Guvernului, în calitate de acționar majoritar, propune prelungirea pentru o perioadă de două luni a mandatelor actualilor membri provizorii ai Consiliului de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica”, începând cu data de 30 martie 2020 și până la data de 29 mai 2020. SGG a transmis o solicitare de  completare a ordinii de zi a AGOA convocată pentru data de 26/27.03.2020.

Propunerile Secretariatului General al Guvernului pentru prelungirea mandatelor de membri provizorii ai Consiliului de Supraveghere sunt: Adrian Goicea, Luiza Popescu, Oleg Burlacu, Jean – Valentin Comănescu, Mihaela Constantinovici, Ciprian Constantin Dumitru și Mircea Cristian Staicu.

Acționarii nu au aprobat, în ședința AGOA din 6 martie, declanşarea procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de Supraveghere al Companiei cu aplicarea prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Citește mai mult pe https://www.investenergy.ro/transelectrica-ramane-in-provizorat-actionarii-nu-au-aprobat-declansarea-procedurii-de-selectie-a-membrilor-consiliului-de-supraveghere-al-companiei-cu-aplicarea-prevederilor-oug-109/


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *