Transelectrica rămâne în provizorat. Acționarii nu au aprobat declanşarea procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de Supraveghere cu aplicarea prevederilor OUG 109

Publicat pe Categorii Business, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal Transelectrica rămâne în provizorat. Acționarii nu au aprobat declanşarea procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de Supraveghere cu aplicarea prevederilor OUG 109

Transelectrica nu scapă de provizorat. Acționarii nu au aprobat, în ședința AGOA de astăzi, 6 martie, declanşarea procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de Supraveghere al Companiei cu aplicarea prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

În acest context, acționarii au votat  ”împotrivă”  pentru profilul Consiliului de Supraveghere și profilul candidaților pentru postul de membru al Consiliului de Supraveghere.

Citește și:

În schimb, acționarii au fost de acord cu anularea Hotărârii Adunării generale a acționarilor nr. 9/26.09.2017 prin care a fost aprobată declanșarea procedurii de selecție a membrilor Consiliului de Supraveghere al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *