Mandatul lui Cătălin Nițu la șefia Transelectrica, prelungit cu două luni

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Mandatul lui Cătălin Nițu la șefia Transelectrica, prelungit cu două luni

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice ”Transelectrica” SA informează, printr-un raport transmis BVB, că în ședința din data de 08 aprilie 2020, Consiliul de Supraveghere a prelungit mandatele de membri provizorii ai Directoratului, începând cu data de 21 aprilie 2020, pentru o perioadă de două luni, următoarelor persoane: Cătălin Nițu, Ionuț-Bogdan Grecia, Andreea-Mihaela Miu, Corneliu Bogdan Marcu.  Mandatul actualilor membri ai Directoratului încetează de drept în data de 20 aprilie 2020.

Totodată, a desemnat în calitatea de membru provizoriu al Directoratului, începând cu data de 21 aprilie 2020, pentru o perioadă de două luni, pe domnul Marius Viorel Stanciu.

Consiliul de Supraveghere a ales în calitatea de Președinte al Directoratului, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer – „CEO” al Transelectrica, începând cu data de 21 aprilie 2020, pentru o perioadă de două luni, pe  Cătălin Nițu.

Durata mandatelor membrilor provizorii ai Directoratului nu va depăși data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA în condiţiile O.U.G. nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval, potrivit informării companiei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *