Mașinile DNA, puse în mișcare cu benzină de la Lukoil

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Mașinile DNA, puse în mișcare cu benzină de la Lukoil

Lukoil, companie aflată în anchetă penală, a fost desemnată furnizorul de carburanți pentru mașinile Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Un contract de 4,7 milioane lei fără TVA a fost atribuit de DNA societății Lukoil în urma unei licitaţii deschise desfășurate pe SEAP.

Potrivit Mediafax, Direcţia Anticorupţie menţionează că, potrivit OUG 34/2006 privind achiziţiile publice, autorităţile contractante nu pot elimina din procedura de licitaţie persoanele fizice sau juridice care fac obiectul unor anchete penale.

„La licitaţie s-au înscris trei ofertanţi, iar oferta câştigătoare a fost declarată în conformitate cu dispoziţiile legale în materia achiziţiilor publice, respectiv criteriul «preţul cel mai scăzut». În urma clasamentului făcut în funcţie de criteriul sus menţionat a fost declarată câştigătoare oferta SC Lukoil România SRL. În termenul prevăzut de lege, nu a fost depusă nicio contestaţie de către ceilalţi competitori participanţi la licitaţie, prin urmare contractul cadru a fost încheiat la data de 16.09.2015”, se precizează într-un comunicat al DNA.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *