Mașinile DNA, puse în mișcare cu benzină de la Lukoil

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol, Petrol / Gaze / Carbune
Prima Pagina Actual Flux energetic Mașinile DNA, puse în mișcare cu benzină de la Lukoil

Lukoil, companie aflată în anchetă penală, a fost desemnată furnizorul de carburanți pentru mașinile Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). Un contract de 4,7 milioane lei fără TVA a fost atribuit de DNA societății Lukoil în urma unei licitaţii deschise desfășurate pe SEAP.

Potrivit Mediafax, Direcţia Anticorupţie menţionează că, potrivit OUG 34/2006 privind achiziţiile publice, autorităţile contractante nu pot elimina din procedura de licitaţie persoanele fizice sau juridice care fac obiectul unor anchete penale.

“La licitaţie s-au înscris trei ofertanţi, iar oferta câştigătoare a fost declarată în conformitate cu dispoziţiile legale în materia achiziţiilor publice, respectiv criteriul «preţul cel mai scăzut». În urma clasamentului făcut în funcţie de criteriul sus menţionat a fost declarată câştigătoare oferta SC Lukoil România SRL. În termenul prevăzut de lege, nu a fost depusă nicio contestaţie de către ceilalţi competitori participanţi la licitaţie, prin urmare contractul cadru a fost încheiat la data de 16.09.2015”, se precizează într-un comunicat al DNA.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*