Ministerul Economiei mai lasă Transelectrica în provizorat. Mandatele supraveghetorilor, prelungite până la finele lunii septembrie

Publicat pe Categorii Business, Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Ministerul Economiei mai lasă Transelectrica în provizorat. Mandatele supraveghetorilor, prelungite până la finele lunii septembrie

Ministerul Economiei nu se grabeste sa scoata Transelectrica din provizorat. A cerut Directoratului companiei sa completeze ordinea de zi a Adunării generale ordinare a acționarilor care va avea loc la data de 13.05.2019 cu urmatorul punct: “Numirea unor membri provizorii ai Consiliului de Supraveghere al CNTEE „Transelectrica” S.A. începȃnd cu data de 30 mai 2019”.

Actionarii sunt solicitati sa aprobe o durata de patru luni a mandatelor membrilor provizorii ai consiliului de supraveghere. Astfel, supraveghetorii provizorii vor ramane la Transelectrica pana la finele lunii septembrie.

Membrii CS Transelectrica sunt: Mircea Cosea – presedinte, Adrian Mitroi, Alin-Sorin Mitrica, Constantin Dumitru, Virginia Mihaela Toader, Mihaela Constantinovici, Florin – Radu Ciocanelea – membri.

Citeste si

Si mandatele membrilor Directoratului Transelectrica au fost prelungite cu inca 2 luni, până pe 20 iunie. Din Directoratul provizoriu Transelectrica fac parte: Marius-Dănuț Carasol, Claudia-Gina Anastase, Andreea-Georgiana Florea, Constantin Saragea si Adrian Savu.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *