Ministerul Economiei: Start la selecția de administratori

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministerul Economiei: Start la selecția de administratori

Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri (MECRMA) a început selecția pentru memebrii Consiliului de Administrație și de Supraveghere pentru 5 companii din portofoliu. Au fost publicate anunţurile de recrutare pentru 18 membri, informează instituţia. Ministerul Economiei este asistat în procesul de recrutare de asocierea formată din Quest Advisors şi Transearch International.

MECRMA va recruta trei membri în Consiliul de Administraţie al societăţii Plafar, trei membri în Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale a Sării, cinci membri în Consiliul de Administraţie al societăţii Cupru Min Abrud, cinci membri în Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale a Apelor Minerale şi doi membri în Consiliul de Supraveghere al CNTEE Transelectrica SA.

În 2016, Ministerul Economiei va implementa principiile de guvernanţă corporativă în 23 de companii din portofoliu său, dintre care 13 în primul semestru. În semestrul II, principiile de guvernanţă corporativă vor fi implementate în 10 companii, respectiv SC Băiţa, CN Romarm, SC Fabrica de Arme Cugir SA, SC Arsenal Reşiţa SA, SC Pirochim Victoria SA, SC Uzina Mecanică Cugir SA, SC Şantierul Naval Mangalia, SC IAR, SC Romaero, SC Avioane Craiova.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.