Ministrul Costel Alexe a lansat programul Casa eficientă energetic

Publicat pe Categorii Eficienta energetica, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministrul Costel Alexe a lansat programul Casa eficientă energetic

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, a lansat astăzi, în premieră, programul Casa eficientă energetic. “Este un program prin care încercăm să eficientizăm energetic cât mai multe case din România. Vom finanța sisteme de încălzire, iluminat ecologic și sisteme de izolație. Asta înseamnă că oamenii își vor putea cumpăra prin program de la centrale pe peleți, ferestre izolante, până la leduri sau panouri solare”, a declarat ministrul Alexe, într-o conferință de presă.

Foto: Casa EFdeN

Românii care îl vor accesa, vor putea să își eficientizeze energetic locuințele, fie cumpărând doar o categorie de sisteme, sau toate tipurile de tehnologii pe care le prindem în finanțare. Prin acest  program, se poate acorda o finanțare de până la 15.000 de euro pentru o locuință. Bugetul total alocat programului este de 429 de milioane de lei. Ne-am programat să avem între 6000 și 8000 de beneficiari, a spus ministrul Mediului.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

8 comentarii la “Ministrul Costel Alexe a lansat programul Casa eficientă energetic”

 1. Buna. Cui trebuie sa ma adresez pentru mai multe detalii cu privire la acest program .

 2. Cum pot beneficia de acest program, mai multe informații și cine trebuie contactat. Va mulțumesc

 3. Buna ziua. Informatii sunt disponibile pe site-ul Ministerului Mediului. Noi vom adresa intrebari si vom reveni asupra subiectului.

 4. Buna ziua,cum putem beneficia de acest program și care sunt demersurile ce trebuie făcute .Multumesc!

 5. Sancta simplicitas!…
  Chiar credeți în vrăjelile țeparilor peneliști?!
  Chiar nu știți că mai întâi trebuie să plătești din banii tăi, și apoi să cerșești decontarea la APM, decontare pe care o mai pupi la paștele cailor?!
  Adică chiar nu știți atâta lucru că – ca toate pomenile din fonduri europene, primii beneficiari sunt frații și cumnații baronilor peneliști, care sunt sumedenie!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *