Ministrul Energiei asigură: CEH va fi salvat de la faliment

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministrul Energiei asigură: CEH va fi salvat de la faliment

Ministrul Energiei Victor Grigorescu susține că au fost identificate soluții și Complexul Energetic Hunedoara va fi slavat de la faliment.

„Riscul de faliment în privinţa Complexului Energetic Hunedoara a existat încă de la început, din momentul în care Complexul, constatând acest lucru, a şi solicitat instanţei să îi ofere o protecţie juridică, pentru a se putea restructura. Ceea ce instanţa a constatat este că Hotărârea emisă de prima instanţă trebuie rejudecată. Aşteptăm motivarea instanţei. Este foarte important să ştim ce anume a stat la baza acestei opinii a Curţii de Apel. Pot să fie o multitudine de motive. Pot să vă asigur că, într-un fel sau altul, noi vom salva Complexul Energetic Hunedoara, pentru că am anunţat deja că am identificat şi soluţii concrete. Cum o vom face din punct de vedere tehnic, cu ce instrumente legale, rămâne de văzut”, a declarat ministrul Energiei, citat de Agerpres.

Grigorescu a admis că există un risc ca societatea să fie atacată prin alte demersuri din partea altor operatori economici cu privire la executarea unui tip de creanţe.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.