Ministrul Energiei le-a spus parlamentarilor că vrea să unească Hidroelectrica şi Nuclearelectrica, să facă un holding

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministrul Energiei le-a spus parlamentarilor că vrea să unească Hidroelectrica şi Nuclearelectrica, să facă un holding

Ministerul Energiei analizează posibilitatea înfiinţării unui holding pe piaţa de energie, care să includă Hidroelectrica şi Nuclearelectrica, a afirmat, miercuri, ministrul desemnat al Energiei, Virgil Popescu, scrie Agerpres.

“Ne gândim la un jucător în piaţă, mă gândesc de mult la acest lucru, am discutat şi cu conducerea Hidroelectrica şi Nuclearelectrica. Un jucător mare pe piaţă care să poată ieşi din România pe piaţa regională, aşa cum alte companii, cum e MOL, cum e CEZ, au ieşit. De ce nu am ieşi şi noi, de ce n-am avea curaj să ieşim şi noi pe piaţa regională de energie?”, a menţionat Popescu, după audierea din Parlament, potrivit Agerpres.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “Ministrul Energiei le-a spus parlamentarilor că vrea să unească Hidroelectrica şi Nuclearelectrica, să facă un holding”

  1. virgil asta, constatind el ca e un geniu nascut din unirea lu tacsu cu masa, vrea sa uneasca niste companii care nu au nici in clin, nici in maneca ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.