MOL România:Terminal de GPL de 2,3 milioane euro în Bihor

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic MOL România:Terminal de GPL de 2,3 milioane euro în Bihor

MOL România urmează să finalizeze lucrările de construcţie a unui terminal de GPL (gaz petrolier lichefiat) la Tileagd, în judeţul Bihor, o investiţie în valoare de peste 2,3 milioane de euro.

Terminalul, care va deveni complet operaţional în a doua jumătate a acestui an, va fi dotat cu 4 rezervoare cu o capacitate totală de 600 de metri cubi, fiind prima investiţie din domeniul GPL realizată de MOL în România, se precizează într-un comunicat al companiei.”Acesta este primul terminal de GPL pe care MOL îl construieşte în România. Este o decizie de investiţii care arată interesul MOL România pentru diversificarea activităţii şi a portofoliului de servicii şi produse puse la dispoziţia clienţilor”, a declarat Camelia Ene, country chairman & CEO MOL România.

MOL România mai administrează o unitate de stocare a produselor petroliere la Giurgiu. Depozitul de la Giurgiu, care are acces direct la transportul fluvial pe Dunăre, a fost pus în funcţiune în primăvara anului 2013 şi este operat de 14 angajaţi.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *