Niculae Havrileț, numit Secretar de Stat în echipa ministrului Virgil Popescu, la MEEMA. Va conduce Departamentul pentru Energie

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Semnal
Prima Pagina Actual Flux energetic Niculae Havrileț, numit Secretar de Stat în echipa ministrului Virgil Popescu, la MEEMA. Va conduce Departamentul pentru Energie

Niculae Havrileț este Secretar de Stat în echipa ministrului Virgil Popescu, la Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Decizia premierului Ludovic Orban de numire în funcție a fost publicată în Monitorul Oficial.

Havrileț va conduce Departamentul pentru Energie în cadrul MEEMA.  Acesta se înființează în noul minister mamut prin preluarea personalului și a posturilor din cadrul structurilor de specialitate ale Ministerului Energiei, care se desființează.

Citește și https://www.investenergy.ro/meema-ministerul-mamut-condus-de-virgil-popescu-va-avea-1146-angajati-plus-49-demnitari-si-posturile-aferente-cabinetelor-acestora-in-echipa-ministrului-vor-fi-8-secretari-de-stat-si-4-secretari-ge/

Havrileț l-a susținut pe ministrul Virgil Popescu din funcția de Consilier.  A fost și consilier al fostului ministru al Energiei, Anton Anton. Timp de 5 ani, a fost Președintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei.

Este absolvent al Universității Tehnice Cluj, profil Mecanică  (1982),  cu o experiență profesională de 33 de ani în inginerie și activități desfășurate în sectorul gazelor naturale, inclusiv 24 ani de experiență în poziții de conducere și 3 ani de experiență în Administrația Publică Centrală.

În perioada 1982 – 1998 a ocupat succesiv funcțiile de Inginer și Servicii Tehnice, Manager Resurse Umane și Reglementări Tehnice în cadrul S.N.G.N. Romgaz S.A. / Distrigaz Nord, cel mai mare producător de gaze din România, iar din 1998 și până în 2001 a fost Președinte al Consiliului de Administrație al Agenției Domeniilor Statului.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *