Nou administrator special la RADET

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Nou administrator special la RADET
  • Gabriela Firea: “Noi fără Elcen ne descurcăm, ei fără noi, intră în faliment, pleacă acasă” (News.ro)

Alexandru Burghiu este noul administrator special al RADET. Membru în Consiliul de Administraţie al Metrorex și director general al Companiei Municipale Managementul Traficului, el a fost ales administrator special al RADET în şedinţa  Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a descris pe Burghiu ca fiind „un om tânăr, energic, cu experienţă în management, care cu siguranţă va face faţă”.

În ce privește fuziunea Elcen cu RADET,  Firea spune că așteaptă ca Elcen să stabilească suma pe care municipalitatea ar trebui să o plătească pentru achiziţionarea companiei „într-o perioadă decentă de timp”. Dacă Elcen nu doreşte să intre în administrarea Primăriei Capitalei şi să fuzioneze cu RADET, municipalitatea are, totuşi, alte soluţii. Noi fără ei ne descurcăm, ei fără noi, intră în faliment, pleacă acasă”, a spus Firea, citată de News.ro.

„Să-i lăsăm, aşa cum vor anumiţi domni de la Elen, să rămână dumnealor cu salarii mari într-o unitate economică muribundă şi se gândesc doar la interesul propriu. Spun încă o dată că dacă Elcen nu doreşte să aplice ceea ce este şi în programul de guvernare, noi avem soluţii, avem backup, dumnealor nu au. Noi fără ei ne descurcăm, ei fără noi, intră în faliment, pleacă acasă. Se bucură acum de câtea luni de salarii mari, pe un muribund, apoi pleacă acasă”, a adăugat Firea, potrivit News.ro.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.