Nou director financiar la Enel România

Publicat pe Categorii Actual, Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Nou director financiar la Enel România

Enel România l-a numit pe Alessandro Sverzut în funcția de Chief Financial Officer (CFO). Acesta va răspunde de activitățile financiare, contabile, fiscale, de control al riscurilor și de planificare și control, ale grupului Enel în România. Dl. Sverzut o înlocuiește pe Monica Hodor, care a fost recent promovată director de Planificare și Control în cadrul liniei de business Infrastructură Globală și Rețea a grupului Enel.

Alessandro Sverzut, CFO, Enel Romania

„Alessandro este un director financiar experimentat cu un background solid, iar experiența și expertiza lui reprezintă un avantaj pentru compania noastră. În același timp, sunt încântat că Monica a fost promovată în cadrul unei linii globale importante, unde sunt sigur că va consolida contribuția managerilor internaționali la succesul grupului”, a declarat Toni Volpe, Country Manager Enel România.

Alessandro Sverzut (49) are o experiență de 20 de ani în funcțIi de conducere în departamente financiare. Înainte de a se alătura Enel România, acesta a fost director Procese și Sisteme de Control la Enel Holding, iar între 2007 și 2011, a condus departamentul financiar al Enel Franța, în calitate de CFO pentru operațiunile grupului din Franța și Belgia.

În noul său rol Monica Hodor va răspunde de coordonarea activității de control financiar a companiilor de distribuție din Grup în Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Italia, Peru, România și Spania.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *