Nou director financiar la MOL România, adus din Kurdistanul irakian

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Nou director financiar la MOL România, adus din Kurdistanul irakian

MOL România are un nou director financiar din luna martie. Grupul petrolier ungar MOL l-a numit în această funcţie pe  Zoltan Laszlo Magyar, care până acum a ocupat poziţii de management în cadrul filialei MOL din Kurdistanul irakian, a anunţat  compania. Magyar îl înlocuieşte din funcţie pe Cristian Ungureanu, care a decis să urmeze alte oportunităţi de carieră.

Din 2014, Zoltán a ocupat mai multe poziţii de director general și director financiar în cadrul MOL Kalegran Ltd., o subsidiară a Grupului MOL specializată în activităţi de explorare şi producţie în regiunea autonomă Kurdistanul irakian. Este specializat în domeniul consultanţei industriale, a dobândit experiență în domeniul vânzărilor în perioada în care a deţinut funcţia de controller în cadrul Provera (Grupul Louis Delhaize) şi experiență comercială în calitate de director de tarifare pentru regiunea EMEA în cadrul GE Lighting.

Magyar deţine o Diplomă de Studii Superioare Specializate (DESS) în domeniul “Tehnici financiare şi bancare” în cadrul Universităţii Pantheon-Assas din Paris şi  o diploma de Master în Economie obţinută la Universitatea de Ştiinţe Economice din Budapesta.

MOL are o reţea de aproximativ 2.000 de benzinării în mai multe ţări  din Europa Centrală şi de Est, din care peste 200 în România.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *