Nuclearelectrica apelează la serviciile de Market Making pentru Emitent ale SSIF BRK Financial Group

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Bursier
Prima Pagina Actual Flux energetic Nuclearelectrica apelează la serviciile de Market Making pentru Emitent ale SSIF BRK Financial Group

Nuclearelectrica informează că a încheiat, în data de 09.03.2020, un contract pentru servicii de Market Making pentru Emitent cu SSIF BRK Financial Group, pentru o perioadă de 12 luni. Contractul este încheiat în conformitate cu prevederile legislative stabilite de Bursa de Valori București cu privire la Market Maker-ul Emitentului incluse în Codul BVB – Operator de piață și are în vedere creșterea lichidității acțiunilor Nuclearelectrica și scăderea volatilității acestora pe piață, se precizează într-un comunicat al societății.

„Actiunile Nuclearelectrica au fost cele mai performante din indicele BET în anul 2019, înregistrând cea mai mare creștere. În conformitate cu strategia BVB de tranziție spre o piață matură, Nuclearelectrica urmărește înscrierea în indicele FTSE Russell al Bursei de Valori din Londra și în acest scop își propune creșterea lichidității și implicit a valorii acțiunilor prin accesul unui număr mai mare și variat de investitori la acțiunile Nuclearelectrica. Potențiala înscriere în indicele FTSE Russell va avea impact benefic asupra capitalizării bursiere a acțiunilor Nuclearelectrica și a valorii acestora. Serviciile de market making prestate de SSIF BRK Financial Group reprezintă o soluție pentru creșterea lichidității acțiunilor SNN pe piața locală cu impact benefic asupra acționarilor SNN și a potențialilor investitori”, afirmă Cosmin Ghiță, Director General Nuclearelectrica.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *