Nuclearelectrica are certificat pentru implementarea Standardului ISO privind Sistemul de management anti-mită

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Hidro si nucleara
Prima Pagina Actual Flux energetic Nuclearelectrica are certificat pentru implementarea Standardului ISO privind Sistemul de management anti-mită

Societatea Națională Nuclearelectrica anunță că a finalizat procesul de  implementare a Standardului ISO 37001/2016 – Sistemul de management anti-mită.

SNN a demarat demersurile de obținere a standardului ISO în urmă cu aproximativ 2 ani. Acest Standard ISO oferă cerințele și ghidul corespunzător pentru organizații astfel încât acestea să fie în măsură să stabilească, să implementeze, să mențină și să îmbunătățească constant un sistem de management anti-mită, în concordanță cu cele mai bune practici internaționale în materie, explică reprezentanții companiei..

“Felicit Societatea Națională Nuclearelectrica pentru pentru obținerea acestei certificări. Integritatea în afaceri este un criteriu important, iar o societate cu rolul și importanța strategică pe care le are SNN trebuie să respecte cele mai bune practici în materie. Obținerea Standardului ISO este de natură să crească încrederea investitorilor și a partenerilor SNN în societate”, a declarat Virgil Popescu, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Directorul General al Societății Nuclearelectrica SA, Cosmin Ghiță, a afirmat, la rândul său:  “SNN condamnă corupția în toate formele ei și ne-am luat angajamentul, prin Codul de etică și conduită în afaceri și prin implementarea ISO 37001/2016, să utilizăm toate mijloacele legale și de comportament pe care le avem la dispoziție. Ne angajăm constant în promovarea unei culturi anticorupție adecvate, în baza principiului de <<toleranță zero>>”.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *