Nuclearelectrica caută Director pentru Sucursala CNE Cernavodă

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Hidro si nucleara
Prima Pagina Actual Flux energetic Nuclearelectrica caută Director pentru Sucursala CNE Cernavodă

Nuclearelectrica anunță o schimbarea în conducerea CNE Cernavodă. Începând cu data de 01 august 2018, relațiile contractuale dintre SNN și Marian Șerban, Directorul General Adjunct cu atribuții de Director Sucursală CNE Cernavodă, vor înceta prin acordul părților.

Conform procedurilor aplicabile în SNN, funcția de Director Sucursală CNE Cernavodă este asigurată în baza principiului continuității. În acest caz, va fi asigurat un interimat până la finalizarea concursului intern de ocupare a funcției, se menționează în informarea companiei.

Se face, totodată, precizarea că la șefia Sucursalei CNE Cernavodă va fi un expert în energie nucleară, in conformitate cu prevederile normei Comisiei pentru Controlul Activităților Nucleare (“CNCAN”) nr. 14. Potrivit obligațiilor rezultate din prevederile legale ale pieței de capital, SNN anunță că va transmite raport curent după finalizarea concursului și ocuparea funcției de Director Sucursală CNE Cernavodă.

Conducerea SNN apreciază profesionalismul, dedicarea, implicarea și angajamentul domnului Marian Serban pe durata întregii cariere în Nuclearelectrica și îi mulțumeste pentru toate rezultatele notabile obținute, potrivit comunicării SNN transmisă BVB.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *