Nuclearelectrica demarează oferta de subscriere la majorarea capitalului

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Hidro si nucleara, Info Bursier
Prima Pagina Actual Flux energetic Nuclearelectrica demarează oferta de subscriere la majorarea capitalului

Autoritatea de Supraveghere Financiară – ASF a aprobat Prospectul proporționat de ofertă aferent majorării capitalului social al Nuclearelectrica, informează compania acționarii și investitorii printr-un raport transmis Bursei de Valori București.

Majorarea capitalului social al companiei în natură și numerar în sumă de 3.550.110 lei, prin emiterea unui număr maxim de 355.011 acțiuni noi, nominative, la un preț de 10 lei/acțiune, a fost aprobată de CA al SNN în luna august. Statul, reprezentat de Ministerul Energiei, participă cu două terenuri, acționari minoritari având posibilitatea să vină cu aport în numerare și să-și păstreze astfel proporția la capitalul social.

Perioada de subscriere va începe pe 19.10.2015 și se va încheia în data de 18.11.2015, se menționează în comunicatul companiei.Actionarii înscriși în Registrul Acționarilor la data de înregistrare 28.08.2015 au dreptul de a subscrie și plăti acțiuni din prezenta emisiune, proporțional cu cota de participare la capitalul societății pe care o dețin la data de înregistrare. Subscrierile se vor face la o rată de 0,00117856. Intermediarul ofertei este BRD Groupe Societe Generale S.A.

Majorarea de capital de la Nuclearelectrica SA (SNN) are liber de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), după ce Consiliul supraveghetorului pieței a adoptat, în ședința de miercuri, prospectul de ofertă aferent operațiunii de piață, informează un comunicat al emitentului remis în această dimineață Bursei de Valori București., în perioada 19 octombrie – 18 noiembrie, aportul de capital urmând să se ridice la echivalentul a 3,55 milioane lei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *