Nuclearelectrica se judecă cu ArcelorMittal Galați că a denunțat contractul de vânzare-cumpărare energie înainte de expirare

Publicat pe Categorii Esential, Flux energetic, Hidro si nucleara
Prima Pagina Actual Esential Nuclearelectrica se judecă cu ArcelorMittal Galați că a denunțat contractul de vânzare-cumpărare energie înainte de expirare

Conducerea Nuclearelectrica și-a informat acționarii și investitorii că a chemat în judectacată compania ArcelorMittal Galați, urmare a constatării nelegalității încetării contractului de vânzare – cumpărare a energiei electrice pe piața centralizată a contractelor bilaterale de energie electrică (PCCB) nr. 207 din data de 22.02.2013.

Prin urmare, Nuclearelectrica obligă ArcelorMittal Galati S.A la achitarea cu titlu de daune interese compensatorii suma totală de 8.575.245,78 lei.

Reprezentanții Nuclearelectrica menționează, în raportul transmis BVB, că litigiul a fost demarat ca urmare a denunțării de către ArcelorMittal Galați a contractului de vânzare – cumpărare energie electrică înainte de data de expirare, respectiv 30.09.2014.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *