O nouă procedură pentru recepționarea lucrărilor aferente operațiunilor petroliere

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic O nouă procedură pentru recepționarea lucrărilor aferente operațiunilor petroliere

La propunerea Ministerului Energiei, Guvernul a adoptat Hotărârea privind aprobarea procedurii pentru recepționarea lucrărilor aferente operațiunilor petroliere desfășurate de titularii de acorduri petroliere în baza Legii nr. 256/2018 privind unele măsuri necesare pentru implementarea operațiunilor petroliere de către titularii de acorduri petroliere referitoare la perimetre petroliere offshore.

Ministerul Energiei, împreuna cu Autoritatea Compententă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră (ACROPO), avea obligația realizării unei proceduri de recepționare a lucrărilor executate în baza actelor de autorizare emise.

“Prin această procedură, se reglementează modul de organizare, alocarea responsabilităților și realizarea activităților de recepție a lucrărilor executate în baza actului de autorizare emis de către Ministerul Energiei. Participanții prevăzuți în cadrul procedurii vor avea partea de un cadru predictibil, având in vedere faptul că anexa procedurii cuprinde modelul de proces verbal necesar a se încheia la finalizarea lucrărilor desfășurate in offshore”, a precizat George Niculescu, Secretar de Stat în Ministerul Energiei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.