OMV Petrom are o aplicație cu oferte exclusive pentru clienți –  OMV MyStation

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic OMV Petrom are o aplicație cu oferte exclusive pentru clienți –  OMV MyStation

OMV Petrom anunță lansarea OMV MyStation, noua aplicație cu oferte exclusive pentru clienți       . Aceasta oferă clienților fideli promoții pentru produsele și serviciile oferite de stațiile OMV. Noua aplicație vine în întâmpinarea clienților cu un mecanism de acumulare de puncte si oferte personalizate, menite să ofere o experiență valoroasă la fiecare oprire în stație. Punctele acumulate pot fi utilizate pentru achiziția produselor listate in aplicație, în categoriile Shop, VIVA Cafe Gastro și Car Wash.

Radu Căprău, membru al directoratului OMV Petrom, responsabil pentru Rafinare și Marketing, afirmă: „Lansarea OMV MyStation App face parte din procesul de digitalizare a operațiunilor noastre, oferindu-le clienților avantaje suplimentare și acces mai ușor la produsele și serviciile din stațiile OMV. Programul nostru digital de loialitate pune în centrul preocupărilor clientul fidel OMV, pe el vrem să îl răsplătim oferindu-i oferte personalizate, servicii și experiențe unice. În plus, tot împreună cu clienții noștri putem susține cauze precum compensarea emisiilor de CO2 prin plantarea de copaci și donații pentru comunitate”.

Aplicația poate fi descărcată cu ușurință din magazinele IOS și Android, iar înscrierea se face rapid, inclusiv pe baza conturilor Facebook, Google și Apple. ID-ul aplicației este creat numai în format digital, folosind cardul virtual. Aplicația oferă trei niveluri de recompense – Basic, Gold și Platinum, iar clienții vor putea accesa ofertele comerciale și cupoanele de reducere direct de pe telefon.

Odată descărcată, aplicația permite:

  • Acumularea punctelor pentru fiecare achiziție de bunuri și servicii din stațiile OMV; 
  • Activarea cupoanelor pentru punctele acumulate în aplicație;
  • Localizarea stațiilor OMV de pe traseu; 
  • Identificarea stațiilor la care se găsește produsul căutat.

Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *